Realitní makléř není jen prodejce: Jak jsme pomohli klientovi vydražit pozemek

Realitní makléř není jen prodejce: Jak jsme pomohli klientovi vydražit pozemek

20. září

Když se řekne realitní makléř, většina lidí si představí někoho, kdo vám pomůže prodat nebo koupit nemovitost. Ale co když vám řekneme, že dobrý realitní makléř dokáže mnohem víc? Naše nedávná zkušenost s klientem je skvělou ukázkou toho, jak může realitní makléř zastoupit klienta i v situacích, které byste možná nečekali.

Jak to všechno začalo?

Ozval se nám do HUSKY REALITY klient, který s námi už byl na dvou prohlídkách a měl jasný plán: chtěl vydražit pozemek v rámci obce Babice. Všechno ale mělo háček – v den dražby měl odletět do zahraničí, a tak nemohl být osobně přítomen. Hledal někoho, kdo by ho mohl zastoupit. Nejdřív kontaktoval asi 10 advokátů, ale všichni ho odmítli. Poté si vzpomněl na našeho kolegu Jardu a rozhodl se oslovit nás.

Zastoupení při dražbě? Proč ne!

Když nás klient kontaktoval, rychle jsme se domluvili na přesných podmínkách a parametrech pro zastupování. Po sepsání plné moci jsme převzali veškerou odpovědnost za dražbu. Naší úlohou bylo nejen vydražit pozemek, ale také zajistit, že se vejdeme do stanoveného rozpočtu, který klient definoval. Byl to úkol, který jsme vzali velmi vážně, a zároveň výzva, kterou jsme přijali s nadšením.

whatsapp_image_2024-09-03_at_18-22-02_1

Jak to dopadlo?

Dražba proběhla za účasti obce a Advokátní kanceláře Petráš & Rezek. My jsme přesně sledovali klientův limit a podařilo se nám nejen pozemek vydražit, ale také nevyčerpat celý stanovený rozpočet. Klient byl s výsledkem maximálně spokojený a poslal nám samou chválu. Získal pozemek, který si vytipoval, v ideální lokalitě a za skvělou cenu, bez jeho přítomnosti!

Být skvělý realitní makléř není jen o prodeji

Tento příběh ukazuje, že práce realitního makléře není jen o tom, že vám pomůže prodat vaši nemovitost. Skutečně dobrý makléř vám může nabídnout mnohem širší služby:

  • Zastoupení při dražbách: Pokud se nemůžete dražby zúčastnit osobně, můžeme vás zastoupit a zajistit, že vše proběhne podle vašich představ.
  • Kontrola nemovitosti před nákupem: Nejde jen o to najít správnou nemovitost, ale také o to ji důkladně zkontrolovat. Může jít o technický stav, právní vady nebo skryté vícenáklady, které by vás mohly později překvapit.
  • Vyjednávání podmínek: Ať už jde o koupi nebo prodej, makléř může za vás vyjednat nejlepší možné podmínky, ať už se jedná o cenu, právní náležitosti nebo jiné důležité aspekty.
  • Poradenství v investicích: Pokud plánujete investovat do nemovitostí, můžeme vám pomoci nejen s výběrem vhodné nemovitosti, ale také s návrhem strategie a vyhodnocením rizik. Máme na to skvělé partnery.

Náš tým v HUSKY REALITY je připraven vám pomoci nejen s tradičními realitními službami, ale také s těmi, které jdou nad rámec obvyklého. Pokud máte speciální požadavek nebo potřebujete radu, neváhejte nás kontaktovat. 

Jsme tu proto, abychom vám pomohli v každé “realitní” situaci.

Vytvořeno v systému CHYTRÝ WEB RK

Tomawell s.r.o. © 2024

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení