Proč znovu usiluji o titul Realiťák roku?

Proč znovu usiluji o titul Realiťák roku?

12. září

V realitním světě, kde se neustále mění trendy a nároky, je potřeba držet krok s dobou a zároveň se neustále vzdělávat. Jari Kadlčík, zakladatel Husky Reality, to dobře ví.

Do projektu se přihlásil, když viděl ostatní kolegy a kamarády z branže. Umisťovali se na vysokých pozicích a to samozřejmě vede k dobré otázce: “Proč bych se nemohl takto skvěle umístit i já?” A tak se v půli roku 2023 Jari do projektu přidal a vyšplhal až na celkové 3. místo a zvítězil ve Zlíně i celém Zlínském kraji.

Možná si říkáte, k čemu všemu Realiťák roku slouží a proč tolik lidí usiluje o tento titul? Jari rád říká, že to není žádná “soutěž” ale projekt. Stojí za tím totiž mnohem víc než jen nějaké ocenění, které si vylepíte do výlohy. Projekt Realiťák roku se aktivně snaží propojovat všechny zúčastněné makléře, vzdělávat a posouvat kvalitu nabízených služeb v České republice. Tím přispívá nejen samotným makléřům, ale vám všem, kteří realitní služby využíváte.

Podle jakých kritérií se hodnotí umístění?

Projekt Realiťák roku není jen o tom, kdo prodá nejvíce nemovitostí nebo nasbírá nejvíce hlasů. Hodnotí se zde řada aspektů, od odbornosti přes způsob komunikace s klienty až po aktivitu na sociálních sítích. „Je to komplexní hodnocení, které vás nutí se neustále zlepšovat,“ říká Jari. „Je to pro mě i můj tým výborná příležitost ukázat, že to, co děláme, má smysl a že naše práce stojí na pevných základech.“

Co přináší účast v projektu?

Díky účasti v tomto projektu se Jarda dostal mezi nejlepší makléře v ČR. Tento úspěch nejen že zvýšil prestiž Husky Reality, ale také přilákal nové klienty, kteří věří ve vysokou kvalitu služeb. A dle referencí z posledního roku to můžeme i potvrdit. Důvěra je v dnešním světě velmi křehká a každý podnikatel ví, jak je složité udržet vaši reputaci a kvalitu služeb na úplné špici. Zároveň pokud chcete mít ale nadbytek zakázek, je to dnes jediná cesta - dělat vše na maximum pro spokojenost klienta.

„Když získáte takový titul, je to známka kvality,“ vysvětluje Jari. „Klienti vědí, že se na vás mohou spolehnout, protože jste prošli hodnocením odborné poroty, mystery shoppingem a máte za sebou reálné reference od klientů.“ Pro Jardu je ale největší odměnou to, že projekt dává možnost zlepšovat nejen jeho osobně, ale i celý jeho tým. „Každý úspěch je dílem celého týmu. Není to jen o mně, ale o lidech, kteří se mnou spolupracují a bez kterých bych nedosáhl takových výsledků.“

Projekt Realiťák roku jako motivace ke zlepšování

„To, že jsem se dostal mezi nejlepší, mi otevřelo dveře k novým příležitostem,“ říká Jarda. Díky svému úspěchu v projektu měl například možnost přednášet na prestižních akcích pro stovky makléřů, kde sdílel své know-how a zkušenosti. Nyní se připravuje na REALFEST, což je největší realitní konference v Česku. Letos poprvé vymění židli účastníka za visačku pro přednášejícího.

„Je to skvělý způsob, jak se dostat do kontaktu s těmi nejlepšími v oboru a sdílet zkušenosti.“ Přijďte i vy načerpat inspiraci! Více informací o REALFESTu najdete zde.

Co by znamenala výhra v Realiťákovi roku?

Pro Jardu je jasné, že v letošním projektu má jasný cíl – stát se Realiťákem roku. „Letos jsem připravený jít až na vrchol. Věřím, že naše práce a kvalita služeb nám přinesou zasloužené vítězství. Ale ať už to dopadne jakkoliv, vím, že každá zkušenost nás posouvá dál. A to je to nejdůležitější.“

Výhra by pro něj znamenala potvrzení toho, že jde správnou cestou. Zároveň by to byl signál pro všechny naše klienty, že naše služby jsou na té nejvyšší úrovni. Je to o tom, že klienti ví, že jim věnujeme maximální péči a zajišťujeme pro ně ty nejlepší výsledky.

Každý krok, který uděláme, je směřován k tomu, aby HUSKY REALITY bylo synonymem pro spolehlivost, férovost a kvalitu.

A to je výhra sama o sobě.

vas_realitak_zoom_virtual_background

Hlasujte pro Jariho Kadlčíka!

Pokud věříte, že přinášíme na realitní trh něco navíc a zaslouží si Jari váš hlas v projektu Realiťák roku, věnujte pár vteřin vašemu hlasu ZDE. Děkujeme!

Vytvořeno v systému CHYTRÝ WEB RK

Tomawell s.r.o. © 2024

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení