Když pád otevírá nové možnosti. Z lůžka na pódium!

Když pád otevírá nové možnosti. Z lůžka na pódium!

9. července

Je to přesně rok, co jsme v Husky Reality zažili pekelný šok. Minulé léto Jari zažil ošklivý pád na kole, když sjížděl traily. Poranil si páteř a půlku měsíce byl odkázán do polohy vleže a dva měsíce na pomoc druhých lidí. Jak už víte, dnes je zcela v pořádku. Považujeme však poslední rok za přelomový a tato nemilá událost odstartovala v Husky Reality novou éru. Ohlédněte se s námi za tím, co takové “zastavení” může způsobit.

Silný tým

Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. Jsme rádi, že je dnes Jari v pořádku, ale celému týmu pěkně zatrnulo, když jsme se zprávu dozvěděli. Jak se pozná dobrý leader? Má za sebou tým, který funguje i bez něj. Ačkoli byl Jari na lůžku půlku měsíce, aby se mu zahojila páteř, naši klienti téměř nepoznali v našich službách rozdíl.

Propojenost

Základem úspěchu je vždy dobrá komunikace a delegování úkolů. Zkrátka mít ve firmě řád a systém. Díky tomu Jari mohl fungovat v leže na telefonu a veškerou práci za něj odváděl celý tým. Prohlídky, právní servis, komunikace s klienty, marketing. Všechno šlapalo jak na drátkách a žádný z našich klientů nezažil delší prodlevu, než bylo nutné. Vybrat si lidi do týmu? To je skutečné umění. Hledejte vždy podle svých hodnot, na kterých stojí vaše podnikání. Jedině tak zaručíte soudržnost a motivaci růst ve všech směrech.

Za 365 dní zpět na vrchol

Asi každý z nás v této situaci by se na chvíli zastavil. Doslova. Když jde o život, nutí nás to přehodnotit to, co děláme. Jestli jdeme správným směrem, zdali děláme to, co nás baví a nejlépe jak umíme. Jari ukázal, že je nezastavitelný.

  • Přihlásil se do projektu Realiťák roku a ačkoliv se přidal jako jeden z posledních v srpnu, měsíc po úrazu, stejně dokázal urvat bednu a stoupnout si na 3. celkové místo.
  • Technologicky posunul prezentaci nemovitosti. Jako jeden z mála makléřů v ČR začal využívat ihned po vydání Matterport 3 - 3D skener, který dokonale naskenuje do virtuální prohlídky nemovitost i pozemek.
  • Rozšířil svůj tým o další skvělou asistentku a makléře.
  • Podpořil nespočet akcí v projektu Husky pomáhají, především sportovní události u nás doma v Napajedlích
  • Začal přednášet na TOP akcích pro makléře, přičemž minulý týden přijal pozvání na účast největší realitní konference v ČR - Realfest. Stoupne si tak na pódium, kde vystoupí i PhDr. Marian Jelínek, Ph.D., (hokejový trenér Jaromíra Jágra a české reprezentace, mentální kouč, manažer a autor řady knih) či Ivo Toman (marketingový odborník a školitel osobního rozvoje a motivace) či Miroslav Jonáš (zakladatel M&M reality)

Jari je vždy pokorný. Za své úspěchy vděčí týmu, podporující rodině a všem kolegům z branže, kteří ho posouvají dál. My víme, že náš vůdce smečky je prostě motivátor, který je hladový po tom být vždy nejlepší. To je vlastně ten tajný recept, jak zajistit našim klientům tu nejlepší možnou službu a překvapovat je tím, jak prodej či koupě nemovitostí může být radostným zážitkem.

Děkujeme za vaši podporu a důvěru. Pokud i vás naše práce baví a chcete Jardu podpořit, neváhejte pro něj hlasovat i letos v projektu Realiťák roku zde. Jarda je rozhodnutý si jít pro první místo!

Vytvořeno v systému CHYTRÝ WEB RK

Tomawell s.r.o. © 2024

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení