Chcete dobře a chytře prodat svou nemovitost? Proč videoprohlídky a 3D scan mění pravidla hry

Chcete dobře a chytře prodat svou nemovitost? Proč videoprohlídky a 3D scan mění pravidla hry

7. června

Při prodeji nemovitostí je jedním z nejdůležitějších aspektů jejich prezentace. Rádi bychom vám ukázali, že špičková videa a virtuální prohlídka rozhodně neslouží jen k tomu udělat první dojem, ale jsou klíčové pro rychlý a efektivní prodej nemovitosti za co nejvyšší cenu. Proč na těchto dvou prezentacích tolik záleží?

Prezentace nemovitostí na inzertních serverech

Pro propagaci bytů či domů nejčastěji makléři využívají sociální sítě a inzertní servery (například Sreality.cz). Pokud se na tento web podíváte, zjistíte, že můžete nemovitosti filtrovat podle jejich typu, lokality či stavu objektu.

unnamed_2

zdroj: Sreality.cz

Pokud sjedete kousek níže, najdete možnost zaškrtnout, aby inzerát obsahoval i videoprohlídku a 3D prohlídku - tedy virtuální prohlídku. Pokud porovnáme byty i domy v celé České republice, zjistíte, že obě tyto možnosti nabízí pouze 3 % všech inzerátů.

unnamed_3  

Obr.1: Příklad rozdílu u rodinných domů v celé České republice na Sreality.cz

V HUSKY REALITY je pro nás naprostým standardem inzerovat každou nemovitost s videoprohlídkou a 3D skenem - proč? Pojďme si ukázat všechny výhody, ať už jste prodávající či kupující!


Výhody pro kupujícího

1. Přesná představa o prostoru

Videoprohlídky a 3D skeny poskytují reálný a autentický pohled na nemovitost. Jako kupující získáte jasnou představu o nemovitosti. Uvidíte reálné rozdělení pokojů a navnímáte prostor, jako byste tam skutečně byli ještě předtím, než zavítáte na osobní prohlídku.

2. Skutečný, nepřikrášlený stav

Fotografie mohou být někdy zavádějící, nebo vylepšené různými filtry a úpravami. Video a virtuální prohlídky ukazují nemovitost tak, jak skutečně vypadá. Jako kupující vidíte reálný stav nemovitosti, což vám umožňuje činit informovaná rozhodnutí bez nepříjemných překvapení.

3. Úspora času 

Už jste se setkali s prohlídkou domu či bytu, která vás vskutku zklamala? Možná to bylo na základě fotek, které byly nedostatečné či zavádějící a ve finále prostory vypadaly úplně jinak, než jste si představovali. Díky videu a 3D scanu si prohlédnete nemovitost pohodlně z domova a vyberete si pro osobní prohlídku pouze ty, které vás skutečně zajímají. Neinvestujte svůj drahocenný čas zbytečně!

4. Lepší rozhodování

Je zřejmé, že s jasnější představou o prostoru můžete učinit kvalifikovanější rozhodnutí. S virtuální prohlídkou si můžete prostory například i přeměřit a bez osobní prohlídky zjistit, jestli se vám tam vejde váš oblíbený gauč nebo knihovna od stolaře na zakázku. S technologií Matterport 3, kterou využíváme si projdete i zahradu a pozemek okolo domu!


Výhody pro prodávajícího

1. Méně příprav, méně návštěv 

Pokud si váš dům mohou zájemci detailně projít díky virtuální prohlídce a navnímat prostory z videa, budete mít mnohem méně fyzických prohlídek. Stačí nemovitost připravit jednou na natáčení a poté mnohdy už jen jednou pro prohlídkový den pro opravdové zájemce. Máme spoustu zkušeností s tím, že po jednom prohlídkovém dni podepisujeme rezervační smlouvy a dotahujeme prodej do finále! 

2. Kvalitnější zájemci

Ruku v ruce s menším návalem zájemců je taky jejich “kvalita”. Na osobní prohlídku se dostaví pouze ti, co mají jasnou představu o nemovitosti a jsou tedy mnohem serióznější. Pro vás to znamená méně ztraceného času s lidmi, kteří nemovitost neznají, nebo si představovali něco jiného.

3. Zvýšená atraktivita inzerátu

Videoprohlídka zvyšuje zhlédnutí inzerátu až o 500 %. S 3D skenem se čísla samozřejmě ještě zvyšují. Tyto nabídky jsou mnohem lákavější a poutají více pozornosti. Díky tomu je větší šance, že nemovitost zaujme správného kupce mnohem rychleji.

4. Konkurenční výhoda

Vzhledem k tomu, že pouze 3 % inzerátů na největším serveru na Srealitách obsahují videoprohlídku a 3D sken, získáváte s nimi výraznou konkurenční výhodu. Kvalitní prezentace má vždy mnohem větší dosah a osloví spoustu zájemců. Zároveň ale vyselektuje ty nejrelevantnější pro vás. 


Chcete znát tajemství chytrého a úspěšného prodeje? Video a 3D sken je nedílnou součástí. Pro kupující poskytují přesnou představu o nemovitosti a úsporu času, pro prodávající méně příprav a přísun kvalitnějších zájemců. V HUSKY REALITY věříme, že tyto inovativní technologie by měly být standardem u každé zakázky a proto je nabízíme pro všechny naše klienty. Zaručíme tím nejlepší možnou službu a především - prodej za nejvyšší možnou cenu v co nejkratším čase. 

S námi víte, do čeho jdete, a my víme, proč to děláme!

Vytvořeno v systému CHYTRÝ WEB RK

Tomawell s.r.o. © 2024

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení